INDIVIZI

in mod semnifivativ legati de Roberto Quaglia
sau nu

O fotografie a lui Roberto QuagliaAcesta este o restransa lista de indivizi legati in mod semnificativ de Roberto Quaglia. Sau nu. De fapt, ei sunt legati si de alte elemente ale Realitatii. Dintr-un anume punct de vedere, totul poate fi considerat ca fiind legat de Roberto Quaglia, ca si cu tine sau cu oricine altcineva. Daca ne uitam bine la lucruri toate sunt legate intre ele intr-un tot unitar, tot unitar.

Totusi putem sa facem distinctii intre partile acestui Tot, care altfel devine o entitate excesiv de nelinistitoare. Putem sa facem distinctii si pentru ca a face distinctii este distractia preferata a oricarei persoane care traieste.
Deci, ne gasim in fata unei liste de indivizi care au in comun o relatie deosebita si semnificativa cu Roberto Quaglia, orice ar insemna acest lucru. Totusi, aceasta este la fel de falsa, dat fiind faptul ca ocazional pot aparea persoane care nu au o valoare deosebita, sau care poate au incetat sa mai existe sau au oprit procesul de a deveni ce ar fi putut deveni. In acest caz, prezenta lor in lista este folositoare pentru a tulbura apele. Altele, la care in schimb tin mult, nu apar aici dedesubt, poate deoarece nu au o pagina de internet sau pur si simplu eu nu stiu de existenta unei astfel de pagini. Mai bine asa. Nu trebuiesc coborate toate cartile. Distrati-va deci vizitandu-le paginile daca chiar nu aveti ceva mai bun de facut, fara sa uitati vreodata cat de vaga este semnificatia tuturor lucrurilor pe care le faceti. Si incercati sa distingeti indivizii cei mai semnificativi dintre cei mai putin relevanti, daca exista(pot sa nici nu existe). Stiu ca avand putina buna vointa puteti sa reusiti. Fiti atenti la halucinatii si mai ales la absenta acestora.


ATENTIE: Unele dintre paginile din lista pot fi in constructie. Chiar persoanele pot fi in constructie. De fapt, e mai bine sa fie in constructie decat in distrugere, mai ales daca printr-un proces de putrefactie. Fiti atenti. Atentie la dragostea la prima vedere. Nu ar trebui sa miroasa prea tare.


Toate persoanele din acesta lista exista cu adevarat. Am verificat personal. In fine, eu le cunosc. Poate nu in acceptiunea Bibliei, dar ler cunosc. Si ceea ce este mai important este ca imi aduc aminte ca le cunosc. Pe unele le-am si atins. Dar putin. Oricum nu prea mult. Sau poate da?

   
Adaleta Maslo-Krkovic Artista si graficiana croata mutata dincolo de ocean.
Alessandro Fambrini Profesor la Universitatea din Trento, scriitor de valoare si o persoana deosebita.
Alessandro Testa Mare pianist de jazz, de un bun gust deosebit, un manager eficient, un fin umorist si un foarte profund ganditor. In rest, este nebun, ceeea ce face totul mai interesant.
Andi Caragea Tutolog deo deosebita valoare. De obicei, tutologii sunt mari sarlatani. Andi nu e. Deoarece e un geniu. Este cu adevarat.
Augusto Minoja Expert in Data Flow Management, ceva ce, cu toate ca mi-a fost explicat, continui sa nu inteleg ce este.
Bernd Zillich Excelent fotograf si un bun ganditor. Unchi modest, dar nu pentru toti.
Bobo Barbieri Probabil cel mai bun grafician din Liguria. Si apppppoi, cum zice Popi, Bobo e Bobo.
Boris Dolingo Writer and organizer of Aelita, the Russian equivalent of the Nebula Awards, the prize for the best SF novels.
Bruno Medicina (2) (3) Expert in comunicare, programare neurolingvistica, arte martiale si altele, precum si un excelent pianist.
Cecilia Dart-Thornton

Australian fantasy writer, she immediately appeared to my senses (as well as to those of Ian Watson, with whom I was when I first met her on a taxi) as a more unique than rare alchemy of beauty and intelligence, topped by a profound, positive and very fast sense of reality. In other words: a phenomenon. And would you believe that we've talked only once and quite briefly?

Daniele Vecchi Un foarte bun scriitor de S.F. si cu toate ca este avocat, este un om deosebit de profund si inteligent.
David Anderson Creatorul unui centru de cercetari despre calatoriile in timp si al unei organizatii de schimburi culturale SUA/Romania.
Florin Munteanu

Om de stiinta roman cu o foarte bogata imaginatie. Inventator. Expert in teoria haosului, controlul haosului, analizei fractale a sistemelor complexe si in multe alte lucruri. Descoperitorul Volumului Aureal. Sheckley, dupa ce l-am dus la cina la el, a comentat: Ce om fantastic!

Francesco Grasso Un scriitor italian de S.F. afirmat cu un deosebit simt al umorului.
Franco Forte Jurnalist, critic si un foarte bun scriitor de S.F..
Gabi Boiangiu Artista romanca de o anume originalitate
Gennady Gilmanov Great Russian friend. Intelligent and impregnated with that necessary touch of madness that makes you an unique human being. He speaks several languages but you guess what? His blog's on Russian and very cirillic.
Gigi Picetti

Nici o definitie nu-l poate cuprinde pe Gigi Picetti. Deseori nici Gigi Picetti nu reuseste sa-l cuprinda pe Gigi Picetti.

Guido De Vecchi Mare violoncelist si rafinat creator de arcusuri.
Herman Prigann

Un foarte original artist austriac, autorul unora dintre cele mai vizionare proiecte ale ultimelor decenii.

Ian Watson

Un vilcanic scriitor britanic de o deosebita originalitate. In virtutea geniului sau evident capabil in orice moment sa intre in sintomie cu fluctuatiile suprarealiste ale realitati si sa ramana acolo. Pentru cei carora acest subiect nu le spune multe, le amintim ca Stanley Kubrick l-a angajat timp de 8 luni pentru a-l ajuta in a-si dezvolta ideile.

Imants Belogrivs Latvian publisher with a peculiar feature: he looks like a stylized version of Albert Einstein, but compared to the famous scientist he's probably a much more interesting person, and for sure extremely more alive.
Jack Cohen Om de stiinta britanic non conformist, expert in stiinta reproducerii sexuale si autorul unei frumoase carti despre Haos.
Jonathan Cowie Om de stiinta englez, pentru o lunga perioada de timp consultant al Camerei Lorzilor pe teme de ecologie, precum si organizator al Congreselor de S.F.
Juraj Maxon Knows also as Mad Maxon. Slovach artist od great personality. He lives in Bratislava.
Kamila Nemcova Un subiect uman deosebit sub toate aspectele.
Klaus N. Frick Redactor sef al revistei germane de SF Perry Rodan.
Konstantin Krasnobaev Great Russian photographer, who did some good portraits of me (and some has been published on Penthouse), and great story teller of Russian annecdotes, which are so Russian that they even smell cirillic.
Leonardo Wild (2)(3) Scriitor deosebit de cunoscut in Germania. O persoana foarte simpatica.
Luigi Pachi

Scriitor de S.F., co-creator al Delos-ului, revista virtuala de S.F. si al Curierului de S.F. precum si un manager si un indivit deosebit.

Marco Vimercati Publicist scipitor, autorul unor carti despre comunicarea si sufletul transmisiei radio cult "Unde strambe - Onde Storte".
Mario Quaglia Printre responsabilitatile sale cele mai grave se numara faptul ca eu exist. Cine poate sa inteleaga...
Maurizio Frizziero Prieten al lui Sheckley. Se ocupa de publicitate si comunicare de 40 de ani, comercializeaza cele mai bune case de vacante si in timpul liber colectioneaza aparate de fotografiat, vederi si broaste.
Maurizio Manzieri Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori de S.F. italieni in strainatate.
Max Morando

Prietenul meu cel mai pantagruelic. Dar acesta este irelevanta, chiar daca nu invizibila. Actualmente, cel mai rapid elaborator semantic in circulatie, precum si Mare Maestru International de Umor Negru. Cateodata si fetisist.

Norman Spinrad

Unul dintre cei mai interesanti scriitori de S.F. in circulatie. Tot ceeea ce am citit scris de el, merita sa fie citit. E un lucru care nu poate fi spus despre multi.

Paolo Gastaldo Arhitect genovez si artist original.
Quentin Gausset Antropolog belgian, profesor de antropologie la Universitatea din Copenhaga. In afara de acesta este o persoana de o inteligenta deosebita.
Robert Sheckley

Unul dintre cei mai geniali scriitori de S.F. care au existat vreodata. He was a great friend when he was alive, but even now when he's tecnically dead he can persist as a great friend of mine. Friends are friends when they live inside you contributing to the composition of your identity . Sheckley continues to excercise this function even though he has been cremated some time ago.

Saverio Soldani Autor eclectic si un foarte bun povestitor.
Sorin Repanovici One of my oldest friends in Romania. Every year he organizes a cultural event on a little island in the Danube where again and again I heve to return, year after year.
Silvio Sosio

Unic si inimitabil. Regele Webmaster-ilor. Probabil cel mai profesionist autor italian de site-uri web. Apoi Deus Ex Machina al Fandom-ului SF italian si creator al Sciencefiction-ului.com. Un ganditor foarte lucid.

Tom Putzki Tom is a person of unique simpathy and rare intelligence. He's got a splendid and immediate sense of reality, melt with a huge charge of emphaty. Five minutes after we've met we were already friends for life. He works in the videogames industry.
Ugo Malaguti

Piatra milenara a S.F.-ului italian, atat in calitate de autor, cat si in calitate de editor. Primul profesionist italian de S.F. care a stiut sa-mi aprecieze lucrarile in domeniu, cu mult inaintea tuturor.

Valerio Evangelisti Mare scriitor si o persoana cu o inteligenta foarte ascutita. Unul dintre putinii autori italieni in viata pe care ii citesc cu placere.
Vittorio Curtoni Autor si iubitor de S.F., unul dintre achetipurile science fictionului italian.
Yana Botsman Inteligenta scriitoare ucrainiana de fiction care se ascunde impreuna cu Dmitry Gordevsky In spatele pseudonimului Alexander Zorich.

 

 

 


Daca va simtiti legati in mod deosebit de mine si nu v-ati gasit intre link-urile mentionate, nu va lasati cuprinsi de panica. Nici nu va imbatati de bucurie. Cel mult trimiteti-mi un e-mail. Dar, mai intai, asigurati-va ca aveti o pagina de web. Si apoi deschideti televizorul. De ce televizorul? Pentru ca oricum l-ati fi aprins.


Uniii prieteni m-au dat link-urile camerelor lor web. Bineinteles ca adeseori nu functioneaza, nu se vede nimic sau se vad fotografii de acum 10 ani, ca si la camera mea din real time. Totusi, daca este adevarat ca sunt persoane care vad ceva pe fundul cestilor de cafea, in zat, sau observad norii, cine stie daca cineva nu are vreo iluminare privind imaginile acestor presupuse web cam:

 

MaxCam

Max Morando In timp ireal

 


Acest loc, presupunand ca acesta este un loc, este in continua constructie, ca si Universul. Marcati acesta pagina in Bookmarkul vostru si puneti un link catre el peste tot, chiar si pe mama vostra. Apoi folositi-va creierul, distrati-va, suferiti, dati-va seama ca sunteti atat cat mai puteti, iubiti-ma, si daca dragoastea voastra nu este chiar de buna calitate expediati-mi mai bine bani, cat mai multi posibil.

PRIMA PAGINA | CUPRINS | BIOGRAFIA | LUCRARILE MELE | S.F. | IMAGINI | VIDEO | REVISTA PRESEI | LIBRARIA VIRTUALA | POSTER | POLITICA | SATIRA | GUSTURILE | PRIETENII | DIVERSI ALTI OAMENI | CONTACT | LINK-URI |

Fotografia lui Roberto Quaglia Fotografia lui Roberto Quaglia

Daca doriti sa contactati acest mutant
care intre timp isi schimba propria fata,
stiti cum sa o faceti.

Daca nu stiti, FACETI CLICK AICI

Daca totusi nu reusiti, duceti-va sa primiti o binecuvantare

Ultima modificare 25 Mai 2004

© 1962-2999 by Roberto Quaglia

Toate textele siimaginile din "Minunatul spatiu Quaglia", pot fi citite, privite, adorate, descarcate, imprimate si puse pe perete in propria camera si copiate fara limite, DOAR PENTRU UZ PERSONAL. Toate testele si ilustratiile sunt proprietatea lui Roberto Quaglia. Proiectul grafic si componentele grafice ale acestor pagini sunt proprietatea exclusiva a lui Roberto Quaglia. Nici unul dintre aceste materiale nu poate fi vandut fara a primi permisiunea proprietarului.